Partners VoetbalAssist

VoetbalAssist heeft verschillende partners, samenwerkingsverbanden en koppelingen waar we trots op zijn.

Johan Cruyff Foundation

Wij hechten veel waarde aan ons sponsorverband met de Johan Cruyff foundation. VoetbalAssist is official supporter Johan Cruyff Foundation. Dit goede doel, opgericht door voetballegende Johan Cruyff, stelt kinderen en gehandicapten in staat te sporten. Eigenaar van VoetbalAssist, Gerald Versluis, heeft zijn hele leven met enorm veel plezier en passie gesport en vindt het belangrijk dat zoveel mogelijk kinderen en gehandicapten ook deze kans krijgen. Voetbal, maar sport in het algemeen, is een enorme uitlaatklep en verbindingsfactor. Daarom verbinden wij onze naam graag aan dit goede doel.

True Hosting

Sinds de opstart in 2006 is True al een sterke hosting partner van VoetbalAssist. True biedt dag en nacht enorme zekerheid voor ons platform VoetbalAssist.

Sportlink

De opvolger van de KnvbDataservice is club.dataservice van Sportlink. VoetbalAssist heeft een naadloze koppeling met deze service en synchroniseert tevens met het ledenadministratie pakket van Sportlink.

KNVB Koppeling

De KNVB heeft een koppeling gemaakt waarmee data uitgewisseld kan worden tussen VoetbalAssist en de bond (KNVB). Het gaat hier om realtime uitslagen, afgelastingen, standen en programma's van alle teams.

Trainers Magazine

Trainings Magazine is een populair voetbal inhoudelijk blad voor trainers. Momenteel worden de voorbereidingen getroffen om alle oefenstof van Trainers Magazine binnen het VoetbalAssist platform te integreren.

Elf Voetbal

Elf Voetbal is een gerenomeerd maandblad wat al 30 jaar bestaat. VoetbalAssist clubs kunnen op hun website de Elf Voetbal widget activeren met voetbalnieuws. Ook krijgt elke VoetbalAssist klant gratis een abonnement op Elf Voetbal voor op de club.

Regio-voetbal

Regio-voetbal is een enorm populaire nieuwswebsite voor amateur voetbalverenigingen met wekelijkse nieuws, verslagen, reports en samenvattingen. Clubs kunnen op verzoek clubspecifieke nieuws van Regio-voetbal geautomatiseerd op hun website plaatsen.

Soccer Report

Soccer Report maak wekelijks 1 of 2 videosamenvatting die wij vervolgens op de site plaatsen van de betreffende voetbalclub(s).