Deze website gebruikt cookies

Nieuws

Op deze tijdlijn laten we jou weten welke nieuwe tools er zijn, de acties, blogs en nieuws rondom VoetbalAssist

Blijf op de hoogte

Vul onderstaand je emailadres in en blijf op de hoogte.

Wij verzamelen deze gegevens voor communicatie met jou, zie onze Privacyverklaring.

18 sep.

Release note 1e helft september 2021 🕊️
- 'Trainingen vandaag' ClubTV slide verticaal is nu uitgebreid met sponsormogelijkheid: 
- Opstartdocument ClubWebsite gemaakt, zie hier. Voor beginnende klanten, maar ook mooie check-up voor bestaande klanten.
- Bugfix: Youtube widget op de homepage gaf een foutmelding door beperking Google. Google moeilijk te bereiken, maar opgelost.
- Suggestie: In de agende nu de mogelijkheid om een afbeelding up te loaden die meeschaalt.
- Diverse andere klein onderhoud, tweaks, bugjes en optimalisaties.

10 sep.

Release note augustus 2021 Nederland

- Onder Club-management >> AVG >> Privacyverklaring kun je je privacyverklaring uploaden. Belangrijk voor het inschrijfformulier van nieuwe leden (Leden moeten akkoord gaan met de privacyverklaring).
- Om kwaliteit te waarborgen ondersteunen we voor ClubTV / Narrowcasting een beperkt pallet aan hardware. Mocht dit niet matchen met wat er op de club draait komt er kort een melding in beeld.
- Herhaaldelijk hebben we wat problemen met de YouTube widget op de homepage van de ClubWebsite. Er is nu een fix die dit oplost.
- Het is nu mogelijk een menu-item aspirant leden formulier te plaatsen op de ClubWebsite, zodat nieuwe leden direct als concept lid in Sportlink komen. We gaan dit nog per email aan alle clubs laten weten, in de release note van 30 augustus 2021, hieronder, staat al kort hoe je het formulier plaatst.
- Eigen velden kunnen toevoegen aan het aspirant leden formulier is in onderzoek.
- AVG/GDPR verbetering. Extra beveiliging van je VoetbalAssist CMS account en dus de persoonsgegevens van je leden. We ondersteunen nu multi-factor authentication. Hier een artikel voor uitleg en hoe in te stellen.
- Onderzoek afgerond hoe we vriendschappelijke wedstrijden vanuit Sportlink ook o.a. in Kleedkamerplanner, teampagina's, ClubTV en wedstrijdverslagen kunnen krijgen. Wordt vervolgt.
- Datum en tijd niet meer tonen in ClubApp van een nieuwsbericht. Dit kan hier ingesteld worden: Configuratie >> Basisinstellingen >> Algemeen >> Nieuws Vink aan: Toon publicatiedatums in nieuwsoverzicht, carrousel en app
- Bugfix: In het onderdeel Club-management > Bezoeker account > Gebruikers bekijken, kun je sorteren op de kolom "Laatst ingelogd op". Deze sortering werkt niet correct en is nu werkend gemaakt.


- Er was geen volgorde te ontdekken in de Aanwezig / Afwezig lijstjes in het onderdeel Voetbal > Speler volg systeem > Trainingen. Nu sortering op voornaam.

- Veel kleine andere tweaks / verbeteringen / optimalisaties / bugfixes.

30 aug.

Sportlink Inschrijfformulier Nieuwe Leden
Inmiddels is het mogelijk het 'aanmelden nieuwe leden formulier' op de ClubWebsite te plaatsen. Inschrijvingen komen dan direct in Sportlink binnen (als conceptlid).
Doe dit via: Configuratie >> Menuitems >> Toevoegen en kies dan bij Type pagina 'Sportlink Inschrijfformulier Nieuwe Leden'

Wel dient er vanuit de club een privacy verklaring geupload te worden, waarmee het aspirant-lid akkoord moet gaan bij het invullen van het formulier. Deze kan hier geupload worden: Club-management >> AVG >> Privacyverklaring.

Uiteraard is het wel nodig dat de 'VoetbalAssist Dataservice' actief is (voor de meeste clubs al het geval). Dit kan je hier controleren: Voetbal >> Uitslagen & standen >> VoetbalAssist Dataservice

meer nieuws

Probeer VoetbalAssist nu 30 dagen gratis

  • 100% vrijblijvend
  • Uitproberen in je eigen tempo
  • Binnen 15 minuten toegang
  • Alle functies uitproberen
Probeer VoetbalAssist nu 30 dagen gratis