Verschillende layoutmogelijkheden

VoetbalAssist heeft momenteel 4 standaard templates: Catenaccio, Hattrick, Counter en Tiki-taka. Alle 4 de templates zijn responsive. Dat betekent dat deze layout volledig automatisch meeschaalt met het apparaat dat de bezoeker gebruikt zoals mobiel, tablet, laptop, etc. De bezoeker heeft te allen tijde, wat voor device men ook gebruikt, een optimaal beeld en navigatiegemak.

De template 4 ("catenaccio") is de nieuwste template. U bent helemaal flexibel hoe u de website indeelt. U kunt allerlei widgets op de juiste positie plaatsen. Dit kon ook al bij template 3 ("Hattrick"). Bij de overige templates, Counter en Tiki-taka, bent u minder flexibel, daardoor zijn er twee varianten in het leven geroepen. Zie hieronder verschillende voorbeelden.

Custom Made

Daarnaast biedt VoetbalAssist een custom layout ontwerp aan. Deze custom made layout kunt u door ons laten ontwikkelen, of u kunt zelf (of uw sponsor) een ontwerp aanleveren die wij vervolgens implementeren. Met een custom made layout krijgt u een eigen uniek onderscheidend ontwerp, zonder dat u inboet op alle VoetbalAssist functionaliteit of updates. Vraag naar de mogelijkheden en kosten van een custom made ontwerp.

4

Catenaccio

Het nieuwste design. Een template met een horizontaal menu. De home is zelf in te richten met een keuze uit 30 voorgebakken (voetbal)widgets. Flexibel qua look en feel. Ruimte voor sponsoren boven- en onderaan de template. Ook deze template bevat net als alle andere templates de, door de bezoeker in te stellen, infobalk aan de rechterkant. Ook erg geschikt voor omni-verenigingen.

3

Hattrick

Template met een horizontaal menu. De home kan opgebouwd worden met voorgebakken widgets: nieuw t.o.v. template 1 en 2. De door de bezoeker te personaliseren infobalk aan de rechterkant is gebleven.

2

Counter

Template met een verticaal menu. Er zijn twee varianten van deze template A en B. A met een aantal vaste widgets op de home zoals nieuws en wedstrijdverslagen. B met alleen een nieuwsoverzicht op de home. De infobalk uit template 1 is gebleven.

1

Tiki-Taka

Template met horizontaal menu. Er zijn twee varianten van deze template A en B. A met een aantal vaste widgets op de home zoals nieuws en wedstrijdverslagen. B met alleen een nieuwsoverzicht op de home. In beide varianten is de infobalk geïntroduceerd: een door de bezoeker zelf te personaliseren verticale informatiebalk.

Probeer VoetbalAssist 30 dagen gratis en vrijblijvend

Krijg direct toegang tot de demo website en ervaar zelf de voordelen voor jouw club.

Probeer gratis