Wat is VoetbalAssist?

VoetbalAssist is specifiek ontwikkeld voor voetbalverenigingen. Door VoetbalAssist werkt de website, narrowcasting en app van de vereniging als magneet op o.a bestuur, leden, aspirant-leden, sponsors. Het vormt een centraal punt van de vereniging en voorziet in de behoefte van al deze doelgroepen zoals beheer, communicatie, informatie, administratie en vermaak.

VoetbalAssist gaat uit van de filosofie dat voor elke doelgroep binnen de vereniging passende software moet zijn, een aantal voorbeelden:

 • Sponsoren: Kunnen adverteren op website, app en clubtv / narrowcasting.
 • Leden: Kunnen informatie inwinnen zoals realtime uitslagen, standen, programma, afgelastingen, trainingstijden en meer informatie over de club.
 • Aspirant-leden: Kunnen oriënteren en zich via de site inschrijven. Deze gegevens moeten dan in sportlink komen.
 • Technisch kader: Een uitgebreid spelervolgsysteem om de prestatie en progressie van uw (jeugd)spelers te monitoren.
 • Supporters: Het favoriete team kan gevolgd worden dmv spelerscarriere, wedstrijdverslagen, opstelllingen, uitslagen, standen, programma, etc.
 • Websitecommissie: niet meer 1 persoon verantwoordelijk, maar 1 grote redactie die nooit uitvalt. Elke redacteur verantwoordelijk voor een klein deel (bijv. 1 team).
 • Bestuur: Een vrijwilligersmodule om de taken aan te maken en toe te wijzen en een nieuwsbrief om leden op de hoogte te houden.

Dit zijn slechts 7 voorbeelden. VoetbalAssist analyseert voortdurend de informatiestromen binnen een club en ontwikkeld voortdurend door. Uw suggestie is ook welkom.

VoetbalAssist biedt:

 1. interactieve voetbalsite, narrowcasting en app voorzien van de laatste info met grote aantrekkingskracht
 2. professioneel uithangbord met uitstraling voor nieuwe leden en sponsoren
 3. tijdbesparing garanderen door efficiëntere organisatie en communicatie
 4. inkomsten door kostenvoordelen en uitgebreide sponsormogelijkheden
 5. voor elke laag binnen de club software op maat (voorbeeld: voor technisch kader een spelervolgsysteem, voor bestuur een vrijwilligersmodule en voor sponsorcommissie een sponsormanagementtool, etc)
VoetbalAssist op Desktop en Mobiel

Probeer VoetbalAssist 30 dagen gratis en vrijblijvend

Krijg direct toegang tot de demo website en ervaar zelf de voordelen voor jouw club.

Probeer gratis
beheer voetbalsite voetbalvereniging