Kosten

De kosten zijn € 1,30 per lid per jaar met een minimum van 375 leden, en een maximum van 1250 leden. Binnen deze kosten zit alles inbegrepen: alle beschikbare onderstaande software, koppeling KNVB of KBVB, onderhoud, support / ondersteuning, doorontwikkeling, hosting (onbeperkt dataverkeer en 1GB opslagruimte), email, beveiliging, backups, domeinregistratie, etc. De opstartkosten zijn € 100,- eenmalig.

Geïnteresseerd?

Ontvang direct een (prijs)overzicht in uw mailbox.

Aanvragen
  • Prijzen exclusief BTW.
  • Met hele kleine clubs denken we graag mee
  • Er is één optionele module: de app voor Android en iOS voor EUR 150 (eenmalig dus niet per jaar).
  • Narrowcasting / ClubTV zit standaard in het pakket. Hiervoor heeft u een mediaset per TV nodig à EUR 200 eenmalig. Meer mediasets = meer korting.
  • 1 GB opslagruimte voor mail en foto's kan vergroot worden tot 5 GB (EUR 100) of onbeperkt opslagruimte (EUR 200). 1GB = ongeveer 12500 foto's, video's tellen niet mee en kan men onbeperkt uploaden.
  • Uw club kan kiezen tussen een drie-, twee-, of één jaar contract.
  • Bij de telling gaat het om het aantal (spelende en niet-spelende) leden en vrijwilligers binnen uw club

Modules

Tonen uitslagen, programma en standen

Eén van de belangrijkste module van VoetbalAssist. Zat om zelf de uitslagen, standen en programma uptodate te houden? Middels deze module kunnen uitslagen, standen en programma volautomatisch getoond worden op de website, de app en ClubTV, zonder tussenkomst van menselijk handelen. De ingelezen data van de KNVB en KBVB kunnen vervolgens middels de 'Uitslagen & Standen' module verrijkt worden met kaarten, assists, doelpunten, doelpunttype, opstelling, wedstrijdverslagen, foto's, video's, etc.
Ook is het mogelijk om binnen deze module toernooien en vriendschappelijk wedstrijden toe te voegen die niet worden aangeleverd door de KNVB / KBVB.
Door de seizoenen heen wordt er een historie opgebouwd van statistieken, zodat de bezoeker altijd terug kan kijken naar behaalde resultaten in het verleden en andere content die is toegevoegd (wedstrijdverslagen, opstellingen, topscoorderslijsten, etc).

Trainingstijden

Publiceer de trainingsdagen/tijden en trainers van alle teams. Inclusief in welke kleedkamer de spelers zich moeten omkleden en het veld waar ze trainen. Een voorbeeld, zie: Trainingstijden

Kleedkamerindeling planner

Maak snel en volledig geautomatiseerd een kleedkamerindeling. Kleedkamers zijn zonodig op te delen, zodat kleedkamers ook gedeeld kunnen worden door meerdere teams eventueel op hetzelfde tijdstip.

Veldindeling planner

Maak snel en volledig geautomatiseerd een veldindeling. Velden zijn op te delen, dus ook geschikt voor teams die op een half veld spelen.

Scheidsrechterplanner

Maak makkelijk een scheidsrechterplanning en publiceer deze op de website.

Toernooi planner

Maak makkelijk een toernooi en publiceer deze op de website.

Team overzicht

Publiceer de spelers, trainers, leiders, trainingstijden (plus veld- en kleedkamerindeling), teamfoto en teamsponsors. Voor een voorbeeld zie teamoverzicht. Het is ook mogelijk om seizoenen terug te kijken, je bouwt dus historie op. Klik op de speler om door te gaan naar de spelerscarriere door de jaren heen.

Selectie publiceren

Het is ook mogelijk om per wedstrijd een selectie te presenteren, zodat men weet welke spelers zich moeten melden voor de wedstrijd.

Statistieken

Per team is er een statistieken pagina. Binnen deze pagina zijn verschillende grafieken en statistieken te vinden. De standverloop door het seizoen heen in een grafiek geplot tussen koploper, komende tegenstander en eigen team (voorbeeld: bekijk waar de grafiek kruist en uw team de koploper passeert). Ook het puntenverloop van genoemde teams door het seizoen heen. Daarnaast is het doelpunten gemiddelde te bekijken per seizoen. Over alle wedstrijden of alleen het thuis- of uitgemiddelde (voorbeeld: wellicht scoort uw team thuis vaker dan uit). Dan zijn er nog algemene statistieken: langste periode ongeslagen, langste periode overwinningen, grootste overwinning, grootste nederlaag. Een voorbeeld, zie Statistieken

Opstelling

Per wedstrijd is het mogelijk om een opstelling te publiceren op de website, in de kantine (ClubTV) of op de app. Er kan aangegeven worden vanaf welk moment de opstelling weergegeven moet worden, bijvoorbeeld bij aanvang wedstrijd, een dag voor de wedstrijd, na de wedstrijd, etc. Eerst kan het te spelen systeem worden gekozen, vervolgens kunnen de spelers op de juiste positie gesleept worden. Als er foto's van spelers zijn upgeload, worden deze spelers getoond in het veld (u kunt ze ook later uploaden). Tevens is er ruimte voor wissels, reserves en afwezige personen (met daarbij de reden). Ook kan de opstelling makkelijk gedeeld worden op social media (twitter, facebook).

Voorbeschouwing

Voor elke wedstrijd wordt een voorbeschouwing gemaakt. Deze pagina bevat basis informatie over accommodatie, kleedkamer, veldindeling, scheidsrechter, opstelling (optioneel), aanwezig- en aanvangstijd. Daarnaast bevat deze pagina de wedstrijden die men eerder tegen elkaar gespeeld heeft en ziet men verschillende kansen op winst, gelijkspel en verlies. Ook wordt er een grafiek getoond van de stand door het seizoen heen van het eigen team, de tegenstander en de huidige nummer is. Een voorbeeld: zie Voorbeschouwing

Spelersprofiel/Spelerscarriere

Middels een export uit Sportlink kan gemakkelijk uw volledige ledenbestand geimporteerd worden in VoetbalAssist (bijv. 1 keer per jaar). U hoeft de teamindeling niet meer te doen, de spelers worden netjes gepresenteerd per team op de website. Per speler worden statistieken opgebouwd. In welke teams heeft deze speler gespeeld en welke wedstrijden (beker, competitie, vriendschappelijk). Hoeveel assists heeft deze speler gegeven, hoeveel doelpunten gemaakt en eventueel hoeveel kaarten (rode/gele). Daarnaast is een uitgebreid publicatie van een spelersprofiel mogelijk, waaronder bijnaam, profielfoto per seizoen, functies binnen de club, etc. Voor een voorbeeld zie: Spelersprofiel

Topscoorderslijsten

Het is mogelijk om een topscoorderslijst bij te houden. Als men na de wedstrijd doelpunten, assist, type doelpunt (schot, kopbal, penalty, etc), opstelling (voor de wedstrijd) en kaarten bijhoudt worden hier lijstjes van gemaakt. Deze zijn per team te activeren, maar ook een overall lijst van heel de club. Een voorbeeld, Topscoorderslijst Heren 1

Afgelastingen

Hier kunnen afgelastingen van trainingen of wedstrijden per team worden verwerkt. Deze zullen direct op de website, app en clubtv zichtbaar zijn. Tevens is het mogelijk een pushnotifcatie of sms-zending naar specifieke teams te doen. Bezoekers die zich via de website ingeschreven hebben voor de smsdienst, ontvangen dan bij een afgelasting een smsje.

Afwezigheidsmodule / absentieregistratie systeem / Trainingsopkomst

Enerzijds is het mogelijk dat spelers hun afwezigheid digitaal doorgeven via de website voor trainingen en wedstrijden met een reden (geblesseerd, school/werk, vakantie, ziek, etc.). De trainer ziet dan automatisch in het beheersysteem welke spelers er wanneer zijn. Vervolgens worden hiervan statistieken gegenereerd, zodat de trainer altijd een goed overzicht (mbv meerdere grafieken) heeft van de aanwezigheid en afwezigheid van spelers door het seizoen heen. Als de trainer niet wil dat men de afwezigheid digitaal doorgeeft, kan de trainer het ook zelf bijhouden, zodat er toch statistieken van worden gemaakt. Zowel trainer als speler kan dit via mobiel doorgeven en beheren.

Speler Volg Systeem

Binnen deze module kunt u spelers beoordelen, evalueren en monitoren tijdens hun carrière van jeugd tot senioren. Een aantal elementen binnen het systeem: trainingen plannen, absentiesysteem (spelers kunnen online hun verhindering doorgeven) voor zowel wedstrijden als trainingen, speelwijze en opstelling maken (en eventueel publiceren op website en clubtv), selectie, wissels, reserve, positiewissels, een slim evaluatieformulier per speler en veel grafieken om visueel inzicht te krijgen op de progressie van uw spelers.

Pupil van de week

De pupil van de week kan op de home een blok krijgen met pasfoto en link naar zijn / haar profiel. Door het seizoen heen zal er een geschiedenis worden opgebouwd, zodat bezoekers altijd terug kunnen kijken.

Probeer VoetbalAssist 30 dagen gratis en vrijblijvend

Krijg direct toegang tot de demo website en ervaar zelf de voordelen voor jouw club.

Probeer gratis