Kosten

De kosten zijn € 1,30 per lid per jaar met een minimum van 375 leden, en een maximum van 1250 leden. Binnen deze kosten zit alles inbegrepen: alle beschikbare onderstaande software, koppeling KNVB of KBVB, onderhoud, support / ondersteuning, doorontwikkeling, hosting (onbeperkt dataverkeer en 1GB opslagruimte), email, beveiliging, backups, domeinregistratie, etc. De opstartkosten zijn € 100,- eenmalig.

Geïnteresseerd?

Ontvang direct een (prijs)overzicht in uw mailbox.

Aanvragen
 • Prijzen exclusief BTW.
 • Met hele kleine clubs denken we graag mee
 • Er is één optionele module: de app voor Android en iOS voor EUR 150 (eenmalig dus niet per jaar).
 • Narrowcasting / ClubTV zit standaard in het pakket. Hiervoor heeft u een mediaset per TV nodig à EUR 200 eenmalig. Meer mediasets = meer korting.
 • 1 GB opslagruimte voor mail en foto's kan vergroot worden tot 5 GB (EUR 100) of onbeperkt opslagruimte (EUR 200). 1GB = ongeveer 12500 foto's, video's tellen niet mee en kan men onbeperkt uploaden.
 • Uw club kan kiezen tussen een drie-, twee-, of één jaar contract.
 • Bij de telling gaat het om het aantal (spelende en niet-spelende) leden en vrijwilligers binnen uw club

Modules

Responsive / Schaalbare layout Nieuw

U kunt kiezen uit 3 templates. De Horizontaal (menu) Deluxe Template (variant 1 en 2), de Verticaal (menu) Deluxe Template (variant 1 of 2) of de nieuwste template de Flexibel Deluxe. Alle templates zijn volledig Responsive: Kortweg gezegd is dit een layout die zich volledig aanpast en meeschaalt met verschillende apparaten. Of dit nu een mobieltje, een ipad, een laptop of pc is, u heeft altijd een optimaal beeld. Nog meer weten over responsive webdesign: klik hier.

ClubTV / Narrowcasting

Het is mogelijk om het programma (veld, kleedkamer, aanvangstijd, opstelling met pasfoto's, etc), standen en uitslagen van elk willekeurig team te projecten op monitors in te kantine of kleedkamer. Tevens is het mogelijk om hier mededelingen te plaatsen en is er gelegenheid tot tonen van sponsors, twitterberichten (voor een interactief karakter), buienrader, flitsmeister, voetbaljournaal (ondertiteld), agenda, video's, een lichtkrant mee laten lopen tijdens de presentatie en nog veel meer. Clubtv is erg flexibel opgezet, zo is het mogelijk zelf te bepalen hoe lang (en op welke dag en op welk tijdstip) bepaalde informatie getoond moet worden en is het mogelijk om meerdere tv's op te hangen met daarin verschillende slideshows/informatie. Tevens is het mogelijk om de inhoud op afstand te bedienen, bijvoorbeeld vanuit huis.

ClubAPP

Voor Android, iOS iPhone en Windows Mobile is speciaal een native app ontwikkeld. Voor meer informatie zie APP informatie

Infobalk

De infobalk is de rechter balk op de website waar de bezoeker zelf invloed op kan uitoefenen en kan personaliseren. De bezoeker bepaald zelf welke informatie daar moet staan bij elk bezoek. Speelt iemand zelf bij de A1, ligt het voor de hand de standen, programma en topscoorderslijst van zijn team in te stellen. Maar voordat de bezoeker zelf zijn voorkeur heeft ingesteld, kan hier worden ingesteld welke informatie van welk team hier moet worden getoond wanneer een bezoeker zijn eigen voorkeur niet opgeeft (default waarde).

Mobiele applicatie

Het is mogelijk om gemakkelijk op je mobiel te kijken wanneer en hoe laat je moet spelen, of er afgelastingen zijn en de uitslagen van je club of team. VoetbalAssist heeft speciaal voor de mobiel geoptimaliseerde internetapplicatie ontwikkeld (gelet op laadtijd, bandbreedte, klein scherm). Deze mobiele applicatie fungeert naast de native App (Android / iOS iphone / Windows Mobile) die we hebben ontwikkeld en de responsive website. Even de 3 mogelijkheden op een rijtje:

 1. Responsive Website design: De 3 templates Flexibel deluxe , Horizontaal deluxe en de Verticaal deluxe template. Deze schaalt mee afhankelijk van de grootte van het scherm. Uiteraard worden custom made ontwerpen ook volledig responsive gemaakt.
 2. Een native APP voor Android, Windows en iOS mobiele telefoons.
 3. Een mobiele applicatie, zie bijv. http://www.everstein.nl/m

SMS

Naast de pushnotificatie kan er een bericht verstuurd worden per sms. Een afgelasting naar een team of een notificatie naar alle leden toe? Dit kan per sms. De club maakt hiervoor geen kosten, maar de ontvanger betaald per ontvangen SMS. De ontvanger moet zich hiervoor wel eerst aanmelden, en men kan zich ook ten alle tijde weer gemakkelijk afmelden.

Nieuwsbrief module

 • Nieuwsbrief in de layout van de club (website) / template
 • Nieuwsbrief versturen naar groepen: teams, cmsgroepen, alle leden, leden met bepaalde functies
 • Nieuwsbrief versturen naar mensen die zich hebben ingeschreven via de site of een formulier
 • Uitgebreide statistieken inzien van het aantal mensen dat de nieuwsbrief heeft geopend, clicks vanuit de nieuwsbrief, bounces, etc

Crowdfunding

Het is mogelijk om een doel in te stellen, waar bezoekers op kunnen doneren. De betaling gaat via iDEAL en er wordt een actuele stand weergegeven hoeveel er reeds is opgehaald. Een doel zou kunnen zijn: kunstgrasveld, nieuwe ballen, etc. Het bedrag wordt direct overgeschreven naar het opgegeven bankrekeningnummer.

Probeer VoetbalAssist 30 dagen gratis en vrijblijvend

Krijg direct toegang tot de demo website en ervaar zelf de voordelen voor jouw club.

Probeer gratis