ClubTV - Narrowcasting

VoetbalAssist mikt op crossmedia; Een afgelasting / bericht aan heel het team per pushnotificatie/SMS. Een mobiele versie van de clubsite. Een liveblog op de website van een wedstrijd. En nu ook ClubTV in de kantine!

Wat houdt ClubTV in?

ClubTV is een medium om mensen in de kantine te informeren van de laatste uitslagen, programma, kleedkamer / veldindeling, nieuws, sponsoren te laten adverteren en meer. De webmaster bepaalt welke informatie wanneer getoond wordt in de kantine. Dit kan variëren van Twitterberichten aan de club gericht, of het thuisprogramma met veld- en kleedkamerindeling, de aanvangstijd en scheidsrechter.

Alleen narrowcasting? Geen website, cms of APP?

Dat kan! We bieden een narrowcasting oplossing ook standalone aan:

www.voetbalclubnarrowcasting.nl

Meerdere schermen

Daarnaast biedt het de mogelijkheid om verschillende templates te tonen op verschillende tvschermen als er meerdere TV's of projectiemogelijkheden binnen de kantine (of andere ruimte) zijn.

Gemakkelijk samenstellen

Via een gebruiksvriendelijke interface zijn de verschillende onderdelen gemakkelijk toe te voegen aan de slideshow. Ook de volgorde kan worden gewijzigd door blokjes te verslepen. En natuurlijk kan de tijdspanne worden ingesteld waarin bepaalde content getoond moet worden.

Een aantal voorbeelden

Uitslagen en Standen

De F1 heeft 6-0 gewonnen en nadat men heeft gedoucht en in de kantine komt, staat hun uitslag al op ClubTV in de kantine!

Twitter integratie

De D2 speelt een uitwedstrijd en laat in de rust weten dat het 2-0 staat. Op het scherm verschijnt het volgende Twitterbericht: "Rust en 2-0 voor, maar het regent pijpenstelen! D2 tegen Feyenoord D5"

Sponsors

Een ouder ziet tijdens zijn koffie in de kantine wie er sponsort en op welk veld zijn zoon speelt.

Probeer VoetbalAssist 30 dagen gratis en vrijblijvend

Krijg direct toegang tot de demo website en ervaar zelf de voordelen voor jouw club.

Probeer gratis